De slimme truc van slaapbanken dat niemand bespreekt

De slaapbanken zijn er in meerdere kleurcombinaties. Kies een slaapbank betreffende het merk Karup ofwel whkmp's own. ga er eentje die voor jouw interieur past en tover deze in mum van tijd teneinde tot gemakkelijk bed vanwege je logees!

Via een zitting om te klappen, heb jouw in een handomdraai ons lekker mild bed. Een sofa kan zijn bekleed betreffende stof Sawana en kan zijn grijs van kleur. De slaapbank heeft een slaapafmeting betreffende 116x201 cm en kan zijn zeer geschikt ingeval logeerbed.

Onze uitvoeringen zullen echt ook niet afdoen aan jouw slaaprust en de ontwerpen zijn betreffende grote zorg geschapen. Ons stijlvolle blikvanger voor overdag en ’s avonds onherkenbaar omgetoverd tot ons aangenaam bed met voldoende ruimte vanwege één of 2 personen. Bezoek uiteraard vlug al die bedbanken en kies jouw favoriet!

Een slaapbank zorgt voor een slaapplaats én loungeplek ineen. Heerlijk relaxen op ons bedbank en vervolgens plezier hebben met ons fijne nachtrust. Weinig ruimte in huis?

Ze mogen prima zodra gewone bank in een huiskamer gebruikt worden. Moderne banken in trendy kleurcombinaties vind jouw voor ShopAlike aangaande een merken Studio Copenhagen en Home essentials.

Een schemer knusjes
sfeervol met elkaar wat drinken, bijpraten of ons film gluren: tijd betreffende vrienden wordt door velen ingeval quality time gezien. Ons luxe sofa vormt daarbij de plek om met elkander te loungen.

Voor dit invullen van uw informatie kunt u aanwijzen ofwel u dan ook de slaapbank komt ophalen in één met onze showrooms of dat die bezorgd moet worden. Indien u wilt het we de slaapbank bezorgen, nemen wij hierover binnen 48 uur contact betreffende u dan ook op.

Wij bellen u retour in 15 minuten OF kies iemand anders tijdstip via geneesmiddel betreffende een schuifregelaar hieronder

Overdag ons blikvanger in jouw woonhuis, ’s nachts een gemakkelijke slaapgelegenheid vanwege gasten: Slaapbanken zijn veilige allrounders. Betreffende ons slaapbank kunnen je gasten ontspannen de duisternis doorbrengen.

Omschrijving: read more Deze hoogwaardige slaapbank bezit ons veelzijdig ontwerp waardoor diverse gebruiksmogelijkheden mogen worden benut. Hij kan zijn overdag perfect mits bank en in een schemer ingeval bed. Door dit tijdloze ontwerp past een slaapbank bij ieder i

Op de productpagina’s vindt u de belangrijkste informatie over de modellen. Wilt u meer informatie over een bepaald product? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Amsterdam. Wij helpen u graag. Easy Living levert ook in België.

Cookies! Je krijgt deze melding omdat we gebruik maken van cookies. In dit geval nauwelijks lekkernij wegens voor een koffie, doch immers iets waar je iets aan hebt. Mede door deze techniek bezorgen we jouw internet gedrag binnen de webwinkel in kaart en tonen wij jouw info welke aansluit op je wensen.

De romp kan zijn leverbaar in een tinten wit, noten en kernbeuken. Een fronten bestaan behalve een 3 rompkleuren ook nog leverbaar in de hoogglanskleuren wit, créme, grijs en zwart.

Tips: Ben jouw ook niet zeker ofwel je slaapbank past? Leg vervolgens de afmeting over een slaapbank in kranten op de vloer. In het collectie betreffende Leen Bakker vind jouw verschillende soorten slaapbanken in verschillende stijlen en modellen. Je kan de slaapbank betreffende je selectie meteen sites bestellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *